• Website laten maken Harderwijk

  Een website laten maken voor uw bedrijf in Harderwijk?
  Informeer naar onze scherpe tarieven!

  Maatwerk WordPress website
  Volledig responsive
  Creatief webdesign
  Goede vindbaarheid
  Eenvoudig (zelf) te onderhouden

  vanhoekstra wordt binnenkort Wolderwijd Web! Meer weten? Website laten maken Harderwijk

 • WordPress website laten maken

 • Voordelig webdesign door efficientie

  Met vanhoekstra haalt u meer uit uw website-budget. Wij combineren bestaande oplossingen met onze kennis en creativiteit. Het resultaat: een betaalbare website die scoort!

 • Responsive website laten maken Harderwijk

 • Responsive Design
  Want ook in Harderwijk heeft iedereen een smartphone

  Of wij ook responsive websites maken? Het is 2016, natuurlijk maken wij responsive websites. We doen eigenlijk niet anders, responsive webdesign is tegenwoordig wel de standaard. Een responsive website past zich aan naar de maat van het scherm waarop deze bekeken wordt. Zo kunnen uw klanten in Harderwijk uw website ook gewoon gebruiken op tablet of smartphone.

 • Website SEO specialist in Harderwijk

 • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
  Uw website goed vindbaar in Harderwijk en omgeving

  Hoe goed is uw website vindbaar voor inwoners van Harderwijk? Wanneer u in Google bijvoorbeeld zoekt naar “Kapper Harderwijk”, komt uw kapsalon dan als een van de eersten naar boven?

  Wij zorgen ervoor dat uw website goed vindbaar wordt in Google. Of uw doelgroep zich nu beperkt tot Harderwijk, de Veluwe of heel Europa. Na een zoekwoord-analyse, bepalen we op welke zoektermen we de focus leggen en vervolgens gaan we aan de slag om uw website op die termen zo hoog mogelijk te laten scoren.

 • Conversie website verhogen

 • Conversie verhogen
  Kijken, kijken, kopen!

  Op het internet heeft u weinig tijd om de aandacht van uw bezoekers te grijpen. Mensen beslissen vaak al binnen 3 seconden(!) of ze verder gaan lezen of dat ze terug keren naar de zoekresultaten en de volgende website aanklikken. Het is daarom van belang dat u goed nadenkt over de content die u op uw website toont. Bij vanhoekstra hebben we veel ervaring in het toepassen van verschillende technieken die leiden tot meer kliks en meer verkopen. Wij maken uw website onweerstaanbaar!

 • Over vanhoekstra

  Betaalbare kwaliteit, daar gaan wij voor. We vinden veel uitdaging in het combineren van stijlvol design met goed werkende functionaliteiten. We houden kantoor aan de overkant van het Wolderwijd, in het bruisende (…) Zeewolde. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan direct contact op. Uiteraard maken we graag de oversteek naar Harderwijk voor een vrijblijvende kennismaking.

  Jan Hoekstra
  Webdeveloper / eigenaar vanhoekstra

 • Freelance webdesigner Harderwijk

Kijk, dit maakten wij eerder voor onze klanten
…maar voor u bedenken we graag weer iets nieuws!