WordPress website laten maken

 • Wij zijn fan van WordPress. WordPress is een zogenaamd Content Management System (CMS), waarmee u alle inhoud op een website kunt beheren. Het biedt ons als websitebouwers een uitstekende basis voor het ontwikkelen van uiteenlopende websites. Doordat we niet ieder onderdeel van een website vanaf de grond hoeven op te bouwen, kost de ontwikkeling van een WordPress website ons relatief weinig tijd. En dat ziet u terug in onze gunstige prijzen.

 • Wij ontwerpen WordPress websites volledig op maat. We maken weliswaar gebruik van bestaande oplossingen, maar we vormen deze helemaal naar de stijl die past bij uw onderneming.
  Een ander groot voordeel van een WordPress website is dat deze erg gemakkelijk te onderhouden is, dat kunt u gewoon zelf. Voor het wijzigen van teksten en afbeeldingen, of het aanmaken van een nieuwsbericht hoeft u dus niet iedere keer een beroep te doen op uw webdesigner.

 • Website laten maken: het doel

  We horen mensen vaak zeggen: “De website is het online visitekaartje van een bedrijf”. Wij zijn het hier niet helemaal mee eens, een goede website is namelijk zo veel meer dan dat! Een website zorgt ervoor dat u gevonden wordt, dat bezoekers het juiste gevoel krijgen bij uw bedrijf en dat zij uiteindelijk een klant van u worden.

  Een website heeft dus altijd een doel. Dit doel kan bijvoorbeeld zijn “meer offerte-aanvragen krijgen” of “meer bezoekers in uw showroom ontvangen”. Zodra het doel -of de doelen- boven tafel zijn, gaan wij aan de slag met de invulling van de website. Hierbij zetten wij alles in het teken van de beoogde doelstelling. Dit doen wij aan de hand van onze drie pijlers: vindbaarheid, conversie en techniek.

 • Website laten maken: Vindbaarheid en SEO

 • Een website laten maken: Vindbaarheid

  Wanneer wij een website opleveren, dan zorgen wij ervoor dat deze goed vindbaar is in de zoekmachines zoals Google. We doen onderzoek naar relevante zoektermen en kijken waar de grootste kansen liggen. Voor een optimaal resultaat, redigeren wij voor u alle webteksten en richten alle content in voor een optimale vindbaarheid.

  Zoekmachineoptimalisatie
  Ook wel SEO genoemd (Search Engine Optimization), gaat over het optimaliseren van de vindbaarheid van een website. Zoals gezegd, zijn onze websites al ingericht voor een goede vindbaarheid. Een hoge plek in Google is echter vaak ook een kwestie van tijd en energie. Wilt u écht werk maken van uw vindbaarheid, dan kunnen wij u koppelen aan een gespecialiseerd SEO bureau zoals Pingwin. Een online marketing expert waar wij geregeld SEO klussen onderbrengen.

 • website laten maken klantconversie

  Een website laten maken: Conversie

  Wat laat u wel zien op uw website en wat niet? Door te begrijpen waar uw klanten naar op zoek zijn, kunnen we ze voorzien van precies de juiste informatie. We kunnen echter ook invloed uitoefenen op het kijk- en klikgedrag van bezoekers. Zo kan alleen al de kleur van een knop een groot effect hebben op de hoeveelheid clicks.

  Wij hebben veel ervaring met het toepassen van uiteenlopende methoden die zorgen voor een hogere conversie. Het zijn vaak subtiele wijzigingen die voor grote effecten zorgen. Ja, het gaat hier haast meer over psychologie dan over webdesign, maar dat maakt ons werk juist zo interessant!

 • website laten maken klantconversie

 • Wordpress website laten maken Zeewolde

 • Een website laten maken: Techniek

  Wanneer u bij vanhoekstra een website laat maken, dan zetten wij die website technisch goed in elkaar. En dat biedt u vele voordelen:

  • Uw website is volledig responsive, dus goed te gebruiken op verschillende devices
  • Cross-browser compatibility: de website wordt ondersteund door alle grote internet browsers
  • Wij optimaliseren uw website zodat deze supersnel laadt
  • De website is goed te onderhouden, ook wanneer een andere developer er in de toekomst mee aan de slag gaat
  • U bent goed beveiligd tegen schadelijke software en hacks
  • Een goede technische basis zorgt voor betere resultaten in Google en andere zoekmachines
 • Webteksten laten schrijven

 • Copywriting | Webteksten laten schrijven

  Heeft u hulp nodig bij het schrijven van uw webteksten? Wij helpen u hier graag mee. We kunnen de teksten die u ons aanlevert redigeren of we schrijven de content volledig zelf op basis van uw wensen (indien onze kennis over het onderwerp toereikend is). We zien nog vaak dat teksten op een website veel jargon bevatten, erg verwarrend voor mensen met beperkte kennis van het onderwerp. Dit soort fouten voorkomt u eenvoudig door uw teksten door ons te laten checken.

 • Beeldbewerking en grafisch ontwerp

 • Fotografie en beeldbewerking

  Beeldmateriaal is erg bepalend voor de uitstraling van een website. Een verkeerd gekozen foto kan zelfs behoorlijk afbreuk doen aan de stijl van de website. Daarnaast zijn foto’s een van grootste oorzaken van lange laadtijden van websites. Simpelweg een foto vanaf uw camera of smartphone op uw website zetten is dan ook niet aan te raden, doordat deze vaak onnodig groot zijn. Bij vanhoekstra kunnen we u helpen aan de juiste foto’s en illustraties. We fotograferen, bewerken en optimaliseren al het beeldmateriaal voor een optimale weergave en een snelle laadtijd.

  Meer weten over het laten maken van een website? Kijk ook eens op Wolderwijd Web

Website laten maken Zeewolde

Kijk, dit maakten wij eerder voor onze klanten
…maar voor u bedenken we graag weer iets nieuws!